İzmir'de Yedi Güzel Adam Kütüphanesi açıldı

İzmir'de Yedi Güzel Adam Kütüphanesi açıldı

15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Memur-Sen'in katkılarıyla oluşturulan "Yedi Güzel Adam Kütüphanesi" öğrencilerin hizmetine sunuldu - Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:- "Önemli bir adım atıyoruz, her gün bir başka ilimizi bu halkaya dah

İZMİR (AA) - Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, klasik sendikacılık tarzının dışında bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, "Slogan atmak kolay, önemli olan sorunları alt alta sıralamak değil çözümleri yan yana koyabilmek." dedi.

Yalçın, Memur-Sen'in katkılarıyla 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oluşturulan Yedi Güzel Adam Kütüphanesi'nin açılışına katıldı.

Buradaki konuşmasında Türkiye'nin gelişmesi ve ilerlemesinin yanı sıra vesayetin ülke üzerinden kalkması ve ülkede tam demokrasinin hakim olması için çalıştıklarını belirten Yalçın, kültürel ve sosyal projeler kapsamında ülke genelinde Yedi Güzel Adam kütüphanelerini hizmete soktuklarını ifade etti.

İzmir'e de bir kütüphane kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Yalçın, şöyle konuştu:

"Önemli bir adım atıyoruz, her gün bir başka ilimizi bu halkaya dahil ediyoruz. Bu kütüphaneleri, ülkenin fikir hayatına ilişkin bir şeyler üretebilmek, katkı sunabilmek adına yapıyoruz.

Geçmişten bugüne kabul gören klasik sendikacılık tarzının dışına çıkıyoruz. Slogan atmak kolay, sorunları alt alta sıralayıp insanları köpürtmek kolay. Önemli olan sorunları alt alta sıralamak değil, çözümleri yan yana koyabilmek. 'İtiraz ediyoruz ama bu konuda bir sözümüz var' diyebilmektir esas mesele. Bir sendikadan çok öte bir kuruluşuz. Hiçbir zaman kaldırım taşıyla bir sorunumuz olmadı, milletin arabasıyla, esnafın camıyla hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Hakkımızı ararken haddimizi aşmadan işler yaptık."

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yazar'ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerin ilahiler seslendirmesinin ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :