İzmir'de okulun kazan dairesindeki patlama

İzmir'de okulun kazan dairesindeki patlama

Patlamada hayatını kaybeden kursiyer Öznur Güzelocak'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi- Güzelocak'ın aynı okulda öğrenim gören kızına yakın olabilmek için açılan giyim kursuna katıl

İZMİR (AA) - İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde doğalgaz sıkışması nedeniyle yaşanan patlamada hayatını kaybeden Öznur Güzelocak'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi sonrası yakınları tarafından teslim alındı.

İzmir Adli Tıp Kurumu önüne cenazeyi teslim almak üzere gelen Öznur Güzelocak'ın eşi Edip Güzelocak ve yakınları üzüntü yaşadı.

Otopsi işlemlerinin ardından teslim alınan Güzelocak'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi.

- Kızına yakın olmak için kursa katılmış

Ev hanımı olan Öznur Güzelocak'ın aynı okulun 12. sınıfında okuyan kızı Damla'ya yakın olabilmek için açılan giyim kursuna katıldığı ve bir süredir de devam ettiği belirtildi. Güzelocak'ın prematüre doğan kızıyla bebeklik yıllarından itibaren yakından ilgilendiği ifade edildi.

Yaklaşık bir ay önce Güzelocak'ın eşi Edip'ten helallik istediği ve kendisine bir şey olması durumunda Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü kenarındaki babasının mezarının yanına defnedilmeyi vasiyet ettiği öğrenildi.

Bu arada, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında müfettişlerin çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde dün Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kazan dairesinde doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada, Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği giyim kursuna katılan kursiyerlerden biri yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

İzmir'de okulun kazan dairesindeki patlama

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :