İzmir'de lise öğrencisinin kalp krizi sonucu ölümü

İzmir'de lise öğrencisinin kalp krizi sonucu ölümü

Kantinde fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 16 yaşındaki Hande Can için Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tören düzenlendi- Can'ın fenalaştığı an, güvenlik kameralarınca kaydedildi

İZMİR (AA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde okulda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Hande Can için Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tören düzenlendi.

Okul bahçesindeki törende Hande Can için saygı duruşunda bulunuldu ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Okul müdürü Mehmet Sıtkı Arı, öğrencilere ve öğretmenlere baş sağlığı diledi.

Öğrencilerden, sabırlı olmalarını ve ailenin acısını metanetle paylaşmalarını isteyen Arı, "Kızımız sporcu ve başarılı bir öğrenciydi. Onu hiç unutmayacağız, başımız sağolsun mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ise Can'ın hayatını kaybetmesinin kendilerini derinden üzdüğünü dile getirdi.

Hande Can'ın arkadaşları da hayatını kaybeden öğrencinin fotoğraflarını yakalarına astı. Okul girişine kurulan masanın üzerine Can'ın değişik fotoğrafları konuldu, etrafı da karanfillerle süslendi.

Öğrenciler, buraya konan taziye defterine arkadaşları için duygu ve düşüncelerini yazdı.

Liseli Can'ın cenazesinin bugün Aliağa'da toprağa verilmesi bekleniyor.

- Fenalaştığı an kamerada

Bu arada Hande Can'ın okulda rahatsızlanarak yere düşmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, Can'ın arkadaşlarıyla yürüyerek kantinin önüne gelmesi ve burada rahatsızlanarak yere yığılması yer alıyor.

Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hande Can, dün, okul kantininde yere yığılmış, götürüldüğü Aliağa Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Hande Can'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :