İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na doğru

İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na doğru

Fuarda 150'den fazla katılımcı yer alacak

İZMİR (AA) - Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19-22 Ekim'de kapılarını ziyaretçilere açacak.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 19-22 Ekim'de düzenlenecek SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nda 150'den fazla katılımcının yer alacağı bildirildi.

Fuarda bu yıl ilk kez oluşturulacak "Trendcode SHOEXPO Area"da, 2017 modasının en güzel kombinlerinin sergileneceği ifade edilen açıklamada, ayrıca "Moda Sohbetleri"nin gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, geçen yıl ilk kez düzenlenen ve yüzlerce tasarımın yarıştığı Ayakkabı Tasarım Yarışması'nın ikinci yılında tema konusunun "form değiştirebilir ayakkabılar" olarak belirlendiği, yarışmada ayakkabı üzerinde yapılabilecek küçük değişikliklerle başka bir forma bürünecek ayakkabıların yer alacağı ifade edildi.

Fuar, Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenlenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :