"İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı'na dâhil olması kimseyi şaşırtmasın!.. "

"İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı'na dâhil olması kimseyi şaşırtmasın!.. "

"Öğrendiğim ve doğruya yakın olduğunu tahmin ettiğim bazı duyumlar var" diyen gazeteci Süleyman Özışık," İYİ Parti'nin orta vadede Millet İttifakı'ndan ayrılması ve Cumhur İttifakı'na dâhil olması da kimseyi şaşırtmasın!.. " ifadelerini kullandı.

"Öğrendiğim ve doğruya yakın olduğunu tahmin ettiğim bazı duyumlar var"  diyen gazeteci Süleyman Özışık," İYİ Parti'nin orta vadede Millet İttifakı'ndan ayrılması ve Cumhur İttifakı'na dâhil olması da kimseyi şaşırtmasın!.. " ifadelerini kullandı.

Süleyman Özışık Türkiye gazetesindeki köşesinde  kardeşi Hadi Özışık'la birlikte MHP lideri  Devlet Bahçeli'yi ziyaretine ilişkin izlenimlerini aktardı.

Çarpıcı bilgiler veren Özışık, yazısının sonunda konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Meral Akşener'in resepsiyondaki sohbetine getirerek," İYİ Parti'nin orta vadede Millet İttifakı'ndan ayrılması ve Cumhur İttifakı'na dâhil olması da kimseyi şaşırtmasın!.."   dedi.

 

aksener-erdogan.jpg

Size bir sır vereceğim!

Sayın Bahçeli'nin şahsıyla, partisiyle ve özellikle de Erdoğan'la ilgili anlattığı bazı şeyler var ki dinlerken ne hissettim biliyor musunuz?

"Bu insanlar bu kadar dehşet verici bilgilere sahipken ve bu kadar çok sorunla boğuşurken geceleri nasıl uyuyabiliyor?" diye düşündüm.

Bir kez daha anladım ki biz, siyaset diye bizlere ulaşan bazı ufak tefek bilgileri konuşuyoruz. Devleti yöneten siyasetçilerin perde arkasında yaşadığı olaylar ve sıkıntılar öyle her insanın kaldıracağı türden şeyler değil.

Sayın Bahçeli'nin görüşmede altını özellikle çizdiği bazı hususlar vardı. Bu hususlardan bazılarını sizinle paylaşmam doğru olmaz...

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı

 

 

Etiketler :