İYİ Partili Mine Koraş'a insanlık dersi veren genç konuştu

İYİ Partili Mine Koraş'a insanlık dersi veren genç konuştu

İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren İYİ Partili Mine Koraş'a karşı kibar tavrıyla dikkati çeken Yusuf Özoğul, yaşadıklarını anlattı

 İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtan Yusuf Özoğul'un, kendisine tepki gösteren İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Koraş'a karşı kibar tavrı, sosyal medyada beğeni topladı.

Bayburtlu olan ve anneannesinin cenaze töreni için kentte bulunan Özoğul, Pendik'te seçim çalışmaları kapsamında AK Parti broşürlerini gönüllü olarak dağıtırken kendisine tepki gösteren bir kadının kendisiyle ilgili çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Özoğul, "Şu anda cenaze nedeniyle memleketim Bayburt'tayım. Olayı arkadaşlarım aracılığı ile öğrendim. Yolculuk esnasında bana gönderdikleri video ile öğrendim. Ondan sonra durumu mahalle teşkilatıma bildirdim." dedi.

Olay esnasında kayıt yapıldığını bilmediğini vurgulayan Özoğul, şunları kaydetti:

"Kadına tepki vermememin nedeni Bayburtlu olmamız. Bize böyle öğrettiler. Karşımızda bayan olmasa dahi biz yine aynı saygıyı gösterir eyvallah der çıkardık."

Görüntüleri ilk gördüğünde şaşırdığını söyleyen Özoğul, "Bir anda bana yapılan bir hakaret var diye sanıyordum. Halkımızdan Allah razı olsun, öğrendim ki arkamızda durmuşlar. Halkımızın yanımızda olmasından dolayı mutlu oldum. Şu anda buradayım birazdan uçağa yetişeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri bekliyor." diye konuştu.

 

Etiketler :