İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı binasının açılış töreni

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı binasının açılış töreni

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener:- "Ben ve arkadaşlarım yemin ettik, söz verdik; vicdanımızdan ayrılmayacağız, vatandaşımıza, Türk milletine asla yalan söylemeyeceğiz, Allah'ın rızasından ayrılmayacağız"

ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben ve arkadaşlarım yemin ettik, söz verdik; vicdanımızdan ayrılmayacağız, vatandaşımıza, Türk milletine asla yalan söylemeyeceğiz, Allah'ın rızasından ayrılmayacağız." dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığının Çankaya'daki binası düzenlenen törenle açıldı. Törene İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, parti yetkilileri, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Akşener, açılışta yaptığı konuşmada, binanın partiye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İYİ Partinin "cesurlar" hareketi olduğunu söyleyen Akşener, kadınların ve gençlerin omuz vererek, karar mekanizmalarında yer alarak hareketi oluşturduğunu ifade etti.

"İmanla korku aynı yürekte olmaz." diyen Akşener, partinin, aynı zamanda korkusuz ve imanlı insanların bir araya geldiği imanlı bir hareket olduğunu kaydetti.

Akşener, "Ben ve arkadaşlarım yemin ettik, söz verdik; vicdanımızdan ayrılmayacağız, vatandaşımıza, Türk milletine asla yalan söylemeyeceğiz, Allah'ın rızasından ayrılmayacağız." diye konuştu.

Akşener, konuşmasının ardından partililer ve milletvekilleriyle partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :