İttifak’a 3 ödül

İttifak’a 3 ödül

İttifak Holding; KTO, KSO, Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri”nde üç ödüle birden layık görüldü.

03 Mart 2015 Salı günü Dedeman’da gerçekleştirilen ödül töreninde İttifak Holding’in iştiraklerinden Selva Gıda, İhracat ve İSO ikinci 500 kategorilerinde, Adese de istihdam kategorisinde ödül aldı.

İttifak Holding iştiraklerinin başarıları, Konya’nın başarılı ve en büyük şirketlerinin belirlendiği Ekonomi Ödülleri gecesinde Konya ve Türkiye ekonomisinin köklü kuruluşları tarafından tescil edildi. Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2015”in ödül töreni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. “Birlikte Konya’yız” sloganı ile gerçekleştirilen ve Konya protokolü ile iş dünyasını bir araya getiren ödül töreninde yapılan konuşmalarda birlik beraberliğe vurgu yapılırken 2023 vizyonu ve Konya için gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahsedildi. Konuşmaların ardından ödül almaya hak kazanan başarılı kurumların temsilcilerine protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

İttifak Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren markası Selva Gıda’nın, ihracat kategorisi ödülünü, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın elinden alırken, İSO ikinci 500 kategorilerindeki ödülünü de Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, Konya Valisi Muammer Erol’un elinden aldı. İttifak Holding’in perakende sektöründe bulunan markası Adese’nin istihdam kategorisindeki ödülünü ise Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı’nın elinden aldı.