İttifak Adayları pazar ziyaretinde

İttifak Adayları pazar ziyaretinde

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin birleşiminden oluşan Milli İttifak üyeleri, Eflani pazarını ziyaret etti.

 Saadet Partisi milletvekili adayları Soner Malkoç, Dursun Kıraç ve beraberindeki heyetle gerçekleştirilen ziyarette adaylar halkın yoğun teveccühü ile karşılaştılar.

7 HAZİRAN MİLLETİN ZAFERİ OLACAK’

Pazar halkının sorunlarını dinleyen Malkoç Ve Kıraç halktan yoğun ilgi gördü esnafın siftahsız kapatmaktan halkın ise cebindeki üç kuruşun pazardan bir kilo patates  dahi alamamasından yakındıkları gözlendi. MalkOÇ onlara hitaben yaptığı konuşmada "Biz inanıyoruz ki 7 Haziran’da Milletin ittifakı meclise girecek ve ondan sonra mecliste kuru kavgalar ve gürültüler değil işte benim esnafımın vatandaşımın dertleri konuşulur olacak Milli ittifak halkıyla her zaman beraber olacak. Bu yüzden inanıyoruz ki  7 Haziran’da Saadet Partisi'nin zaferi milletin zaferi olacak. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin. Allah'ın izniyle yüzlerini kara çıkarmayacağız” dedi.
 YÜZÜNÜZÜN GÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Saadet Partisi Karabük Millet Vekili Adayı Kıraç ise yaptığı konuşmada "Bu gün Eflani'mizin pazarını ziyaret ediyoruz. İnsanımızla kardeşlerimizle konuşuyoruz. Görüyoruz ki yüzü gülen halinden memnun olan hiç kimse yok ve yıllardır başka alternatif yok diye oy verdikleri partiden vazgeçip Milli İttifak'a oy vereceklerini söylüyorlar. Biz insanımız için çalışıyoruz. Çiftçimizin esnafımızın yüzünün gülmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden Millet'in İttifak'ına sahip çıkmak gerekiyor" şeklinde konuştu.