İsveçli Kadın Turistin Ölümü

İsveçli Kadın Turistin Ölümü

Ortaköy'deki bir eğlence mekanının önünde silahla ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Maggie Badgo'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

Ortaköy'deki bir eğlence mekanının önünde silahla ateş açılması sonucu başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İsveçli Maggie Badgo'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Badgo'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından, ailesinin görevlendirdiği kişiler tarafından teslim alındı, ülkesine ulaştırılmak üzere cenaze aracıyla Atatürk Havalimanı'na götürüldü. 

Kuaför olduğu öğrenilen Badgo'nun cenazesinin, tarifeli uçakla ülkesine götürüleceği öğrenildi.

 

- Olay

 

İsveç'ten İstanbul'a tatil için gelen Maggie Badgo, 24 Mayıs'ta eğlenmek için gittiği Ortaköy'deki gece kulübünün girişinde açılan ateş sırasında başından yaralanmış, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin araştırmasında, saldırganların olay gecesi eğlence mekanına geldikleri, güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmayınca ayrıldıkları, yarım saat sonra geri dönerek havaya ve eğlence mekanına ateş açarak Badgo'nun ölümüne neden oldukları belirlenmişti.

Polis, kimliği belirlenen silahlı saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı