İstihdam Politikaları Çalıştayı yapıldı

İstihdam Politikaları Çalıştayı yapıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Derneği ve Sorgun Gençlik Merkezi iş birliğiyle İstihdam Politikaları Çalıştayı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı Dernekler...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Derneği ve Sorgun Gençlik Merkezi iş birliğiyle İstihdam Politikaları Çalıştayı düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı PRODES Programı kapsamında finanse edilen çalıştay, 100 gencin katılımıyla termal tesislerde yapıldı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, çalıştayda yaptığı konuşmada, ilçede gençlere sunulan olanaklar ve istihdam alanında yapılan çalışmaların önemli olduğunu söyledi.

Çalıştayda ortaya çıkan sonuçların raporlanarak en kısa sürede ilgili kurum, kuruluş ve gençlerle paylaşılması gerektiğini belirten Şimşek,"Bu tür çalışmalar, sorunları ve çözümleri ortaya koymaktadır. Çalıştay sonunda hazırlanan raporlar, yapılacak çalışmalara ışık tutacaktır. Ben bu çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Sorgun Gençlik Derneği Başkanı Halil Uğuz da çalıştayda Yozgat'ın en önemli problemleri arasında yer alan işsizliğin nedenlerinin sorgulandığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :