İstifa edip, kirli çamaşırları ortaya serdi!

İstifa edip, kirli çamaşırları ortaya serdi!

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Ruhat Mengi partisinden istifa ettikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mengi, İYİ Parti'nin göründüğü gibi olmadığını, bunu parti programının açıklandığı toplantıya gittiğinde gördüğünü söyledi.

İYİ Parti'nin kurucularından Ruhat Mengi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla partiden istifa ettiğini açıkladı. Mengi açıklamasında istifa kararını milletvekilleri listesi açıklanmadan önce verdiğini belirtti.

"Oy verirken dikkat! Adayınız veya seçtiğiniz parti acaba dışardan göründüğü gibi mi?" diye soran Mengi İYİ Parti'de gizli hesaplar yapıldığını belirtti.

Meral Akşener'in tek isteğinin "ilk kadın Cumhurbaşkanı" olmak olduğunu belirten Mengi, " O Çankaya'ya çıkınca partisi kimlere kalacak acaba? Zararı kendisi düşünuyor mu?" diye sordu.

İŞTE MENGİ'NİN O YORUMLARI;

Oy verirken dikkat! Adayınız veya seçtiğiniz parti acaba dışardan göründüğü gibi mi?
Yoksa sizi kendi çıkarına alet etmek için rol mü yapıyor, dikkatle inceleyin.
Yanılmak çok kolay ve karşınızdaki siyasetçilerin çoğu "uzman", unutmayın! Saf ve dürüst aday seçin!

Ben ittifakı zedelemiyorum ki. İttifak sayesinde "hak etmeyenler" bile Meclis'e girebilir. Ben her zaman olduğu gibi yalana,aldatmacaya karşı çıkıyorum, destek vermiyorum. O kadar! Cumhuriyetçi kesim oy verirken 2 kez düşünmeli.

Sebebi ben söylemesem de yakında görürsunuz. Tek isteği ilk kadin cumhurbaşkanı olmak olan ve partinin "bir merkez parti olmadığını" saklayan bir liderle ekibini desteklemek tecihim değil.

Secimden sonra verseydim, birtakim planlarla insanlara kendi çikarı ugruna yalan söyleyenleri desteklemiş olurdum.Bunu 7-8 aydır gece gunduz çalısarak yeterince yaptim. Görunduğü gibi olmayan bir partide ve liderin yanında neden bulunayım?

Farkli göruşte olabiliriz. Ben Balyoz-Ergenekon döneminden başlayarak herkesin korkup sustuğu her donemde görüşunu açikça söylemis biriyim.

Kime zarar veriyor? Birinin Çankaya'ya çikmasina mı? O çıkinca partisi kimlere kalacak acaba? Zararı kendisi düşünuyor mu?

Etiketler :