İstanbul'dan yola çıktı, Konya'da tutuklandı

İstanbul'dan yola çıktı, Konya'da tutuklandı

Akşehir'de yapılan operasyonda yolcu otobüsünde uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, yolcu otobüsünde uyuşturucuyla yakalanan bir şüpheli tutuklandı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışma, İstanbul'dan Akşehir'e uyuşturucu getirileceği istihbaratıyla başladı. Narkotik ekipleri, plakasını belirledikleri otobüsü Konya Afyonkarahisar arasındaki D-300 karayolunda durdurarak şüpheliyi yakaladılar.

Yapılan aramada, şüphelinin üzerinde ve valizinde 3 gram esrar, 8 gram bonzai, 2 dal bonzaili sigara, 3,5 gram bonzai yapımında kullanılan hammadde ve bir miktar kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli H.İ.K., "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem gördü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Operasyon, Akşehir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan önemli adımlardan birini oluşturuyor.

İstanbul'dan yola çıktı, Konya'da tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.