İstanbul'dan Kars'a "Minik Dokunuşlar" projesi

İstanbul'dan Kars'a "Minik Dokunuşlar" projesi

Sarıkamış ilçesinde Yaşam Çiçeği Derneğince "Minik Dokunuşlar" projesi kapsamında öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı- Dernek Başkanı Tuğçe Kılıç:- "Hazırlamış olduğumuz okul malzemeleri ve giyimleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık"

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Yaşam Çiçeği Derneğince, "Minik Dokunuşlar" projesi kapsamında öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

İlçeye bağlı Eşmeçayır köyü İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelen dernek üyeleri, öğrencilere okul malzemeleri ve giyim eşyası hediye etti.

İstanbul'dan gelen dernek üyeleri, öğrencilerle oyunlar oynayıp "minik kalpler"e dokundu.

Dernek Başkanı Tuğçe Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin, kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen büyük kitlelere ulaşmayı başardığını, etkin yardım projeleri ile minik kalplere dokunduğunu söyledi.

Kılıç, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Derneğimiz arkadaş ve yakın dostların destek ve katkılarıyla bağışçılarımızın bize olan güvenleri sayesinde bizler, gecemizi gündüzümüze katarak verdiğimiz emeklerimizin, organizasyonlarımızın sonucunda gördüğümüz umut dolu gülen gözleri görerek karşılığını alıyoruz." dedi.

Şehitler diyarı Sarıkamış ilçesinin minik yürekleriyle bir arada olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Kılıç, "Dernek olarak yalnızca ülkemizde değil, yurt dışında yakın zamanda Suriye ve Afrika'da bu tür etkinlikler yaptık. Bu manada Doğu Anadolu Bölgesi Okul Projemiz kapsamında 'Minik Dokunuşlar' ismini verdiğimiz projemiz sayesinde ihtiyaç sahibi yavrularımızın eğitimlerine destek olabilme hazzına vardık." diye konuştu.

- "İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık"

Kılıç, çalışmalarına devam ettiklerini anlatarak, "Hazırlamış olduğumuz okul malzemeleri ve giyimleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık. Geleceğimiz olan yavrularımızın eğitimlerinden diğer temel eksiklerine kadar her türlü ihtiyaçlarını gidermeyi ilke edinmiş derneğimiz, bundan sonra da aynı coşku ve hızla faaliyetlerini devam ettirecektir. Okul Müdür Harun Polat ve öğretmenler yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, dernek başkanına yaptıkları bu etkinlikten dolayı plaket verip teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, dernek üyeleri öğrencilere malzeme dağıttı, onlarla çeşitli oyunlar oynadı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :