İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, kontrol sırasında kaçan minibüsten atılan poşette, 5 bin 636 extasy hap ele geçirdi- Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin kontrolü sırasında kaçan minibüsten atılan poşette 5 bin 636 extasy hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, 19 Mayıs'ta, Selimpaşa Mahallesi'nde trafik kontrol ve denetimi uygulaması yaparken, geri manevra yaparak kaçan minibüsten bir poşetin atıldığını tespit etti. Poşet emniyet altına alınırken, kaçan aracın takibi sonucunda M.M. ve S.M. yakalandı. 

Durumun, Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesi üzerine olay yerine takviye olarak Jandarma Asayiş Timleri ile Narkotik ekipleri gönderildi. Poşette yapılan incelemede, piyasa değeri yaklaşık 25 bin avro olan 5 bin 636 extasy hap ile baretta marka tabanca ile tabancaya ait mühimmat ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.M. ve S.M. "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti", "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak" suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Aynı olayla ilişkili olduğu tespit edilen E.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca son bir yıl içerisinde yapılan operasyonlarda 30 bin 996 extasy hap ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı