İstanbul'da motosiklet hırsızlığı

İstanbul'da motosiklet hırsızlığı

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de park halindeki motosikleti çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.Alınan bilgiye göre, 14 Kasım'da...

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de park halindeki motosikleti çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 14 Kasım'da akşam saatlerinde Aydın Ç'ye (39) ait motosikletin evinin önünden çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha önce motosiklet hırsızlığından kaydı olan Emre K. olduğunu tespit etti. Emre K, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki ifadesi doğrultusunda motosiklet, Sarıyer Küçükarmutlu'da oturan bir akrabasının evinde bulundu.

Olaya karıştıkları iddiasıyla Soner E (30) ile Fazlı K (33) da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Emre K tutuklandı, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan olay anına ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarına göre, şüphelinin, anahtarı üzerinde bırakılan motosikleti, bir süre incelediği, sokakta kimsenin olmadığı sırada ise çalıştırarak kaçtığı, Aydın Ç'nin de bunu görerek peşinden koştuğu anlar görülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :