İstanbul'da hakem semineri

İstanbul'da hakem semineri

TFF MHK Hakem Gelişim Programları kapsamında gerçekleştirilen Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Yardımcı Hakem Semineri başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Gelişim Programları kapsamında gerçekleştirilen Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Yardımcı Hakem Semineri, İstanbul'da başladı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen seminerde, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyeleri, UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Giovanni Stevanato, eğitim direktörü, eğitimciler ve Hakem İşleri Müdürü'nün katkılarıyla hazırlanan Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de son 4 haftanın detaylı analizinin yapıldığı program uygulandı.

Seminerin ilk gününün, Kuddusi Müftüoğlu'nun işbirliği talimatları ve mesajları ile tamamlandığı, ikinci günde ise üst klasman hakemlere yo-yo testi ve yardımcı hakemlere yeni atletik test uygulanacağı belirtildi. Seminerin, Müftüoğlu'nun hakem ve yardımcı hakemlerle ayrı ayrı yapacağı seanslarla sona ereceği ifade edildi.

Öte yandan MHK, 20 Kasım Cuma günü de İlave Yardımcı Hakem Semineri düzenleyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı