İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi

Avrupa yakasındaki 7 ilçede 10 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un Başakşehir, Esenler, Fatih, Bahçelievler, Şişli, Kağıthane ve Güngören ilçelerinin bazı bölgelerine yatırım, bakım ve onarım faaliyetleri sebebiyle 10 Ekim Pazartesi günü elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi Kurban Sokak ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Esenler'de aynı gün Oruç Reis Mahallesinde Tekstilkent Caddesi 09:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Fatih'te Mevlanakapı Mahallesi Dutlu Bakkal, Melek Hatun Camii, Lalezade, Gümüş Çayırı, Dingil, Çıngırak, Selamağası, Kalburcu Mehmet Camii ve Başbakkal sokaklarına 09:00-12:00 saatleri arasında, Kaledibi, Hatip, Melek Hatun, Melek Hatun Camii, Başbakkal, Hatip 1, Hatip 2 Çıkmazı, Simkeş Camii, Simkeş Mevkii, Kemikli Burun, Kalburcu Mehmet, Kalburcu Mehmet Çeşmesi, Kalburcu Mehmet Camii ve Topkapı Karakolu sokakları ve civarına ise 12:00-15:00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

Bahçelievler'de Cumhuriyet Mahallesinde Yılmaz 2 Sokak, Siyavuş Paşa Mahallesinde Çavuşpaşa Köprüyolu Caddesi, Kocasinan Merkez Mahallesinde Ordu Caddesi ve Yalaz 1 Sokak, Kemal Sunal Caddesi, Karadeniz Caddesi ve Hare Sokak ve civarında aynı gün 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kağıthane ilçesinde ise Ortabayır Mahallesi, Atalar Caddesi, Atalar Çıkmazı, Bacadibi Çıkmazı, Bacadibi sokakları , Dereboyu Caddesi, Kavaklı, Mahya, Mekik sokakları, Talatpaşa Caddesi ve civarı, Şişli İlçesinde ise Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi ve Harman 1 Sokak ve civarı 09:30-15:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Güngören İlçesinde ise Mareşal Çakmak Mahallesi Topel Sokak ve civarına 10:00-20:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :