İstanbul'da "Çocuk Şenliği"

İstanbul'da "Çocuk Şenliği"

İSTANBUL (AA) - İstanbul'daki eğlence merkezleri SEA LIFE, LEGOLAND Discovery Centre ve Forum İstanbul iş birliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

İSTANBUL (AA) - İstanbul'daki eğlence merkezleri SEA LIFE, LEGOLAND Discovery Centre ve Forum İstanbul iş birliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlendi.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen "Çocuk Şenliği" etkinliğine katılan çocuklar, 4D LEGO City filminin ilk gösterimini izledi.

Film gösteriminin ardından LEGO City etkinlik alanındaki oyunlara katılan çocuklar, kendi kaçış helikopterini oluşturabilme, polis araçlarını ve binalarını tasarlayıp sergileme ile polis memuruna yardımcı olma gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçirdi.

Çocuklar, Su Altı Kaşifleri etkinliğinde, Avrupa'nın en büyük deniz kaplumbağası Iggy'nin, Türkiye'nin en büyük kum kaplanı köpekbalıkları Derin ile Crin'in ve devasa vatozların elle beslenmesini gördü.

Dalgıçların su altındaki şovunu da izleyen çocuklar, Pırlangıç Çocuk Şarkıları Orkestrası'nın konserinde de eğlendi.

Sanatçı Barış Manço'nun 21 bin LEGO parçasından oluşan 30 kilogram ağırlığındaki mozaiğinin yapıldığı etkinlikte, Madame Tussauds İstanbul'da sergilenen Barış Manço balmumu figürüyle de fotoğraflar çektirildi.

Alışveriş merkezinde devam eden etkinlik, 23 Nisan'da sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :