İstanbul'a meteor düştü iddiası! Yalova’dan da gözlemlendi

Gece saatlerinde İstanbul semalarında beliren ışıklı cisim Yalova'dan da gözlemlendi. İstanbul'da saat 02.30 sıralarında gökyüzünde görülen sebebi bilinmeyen ışık hüzmesi meteor düştü iddialarına neden olurken cep telefonu kameralarına böyle yansıdı

Gece saatlerinde İstanbul semalarında beliren cisim Yalova'dan da gözlemlenendi. Meteor olduğu düşünülen cismin gökyüzünden alev topu şeklindeki düşüşü güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

İstanbul semalarında görülen ve meteor olduğu ileri sürülen cismin düşüş anı Yalova'dan da gözlemlendi. Kent merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasında saat 2.24'te yansıyan görüntülerde bir cisim alev topu şeklinde gökyüzünden aşağı doğru süzüldüğü görülüyor. Cisim yoğun ışık saçıp bir süre sonra gözden kayboluyor.

İSTANBUL'DA METEOR GÖRÜLDÜ VİDEOSU

İstanbul semalarında gece saatlerinde beliren sebebi bilinmeyen ışık hüzmesi, görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, İstanbul ve çevre illerde görülürken bazı sosyal medya kullanıcıları ise ışığın görüldüğü sırada bir gürültünün duyulduğunu iddia etti.

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.