İstanbul polisinden Zeytinburnu’nda asayiş uygulaması

İstanbul polisinden Zeytinburnu’nda asayiş uygulaması

Zeytinburnu'nda polis ekipleri tarafından ara sokaklarda ve umuma açık iş yerlerinde genel asayiş uygulaması yapıldı.

Zeytinburnu'nda polis ekipleri tarafından ara sokaklarda ve umuma açık iş yerlerinde genel asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada, 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün 20.00 ile 22.00 saatleri arasında Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde genel asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya asayiş ekipleri, yunuslar ve narkotik polislerinden oluşan toplam 35 ekip 77 personel katıldı. Narkotik köpeğinin de yer aldığı uygulama kapsamında umuma açık iş yerleri denetlenirken ara sokaklarda da aramalar yapıldı. Uygulamada 670 şahıs, 108 araç, 28 adet iş yeri ve 2 ikamet incelendi.

Arama ve incelemeler sonucunda; 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet mermi ele geçirildi. Söz konusu maddeleri bulunduran ve satışa sunan toplam 6 şahıs gözaltına alındı.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs da yakalanarak gözaltına alınırken askerlik yoklamasını yapmamış 3 kişi de tespit edilerek gerekli işlemleri yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı