İstanbul ilaçlama

İstanbul ilaçlama

Böcek, haşere ve kemirgenlerle karşı karşıya kaldıysanız, neden olacakları çeşitli hastalıklara hazırlıklı olun.

Böcek ve haşereler evlerinizde ve iş yerlerimizde de oldukça sık karşımıza çıkmaktadır. Günün geniş bir zaman dilimini iş yerlerinde geçmektedir. İş yerlerini de istila eden böcek ve haşere türlerinden kurtulmak için İstanbul ilaçlama şirketinden böcek ilaçlama ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

İstanbul ilaçlama şirketi bu konuda garantili ve etkili yöntemler sunmaktadır.

Böcek, haşere ve kemirgenlerin salgıladıkları zararlı salgıları ve dışkıları insanlarda alerjik iltihaplanmalara, solunum yolu hastalıklarına, ciltte tahrişlere ve bunlara benzer çeşitli hastalıklara neden olur.

Böcek, kemirgen ve haşereler yatak odanıza, çalışma odanıza veya çocuklarınızın kaldığı oda dahil her yere girip gezebilirler. Böcek, haşere ve kemirgenler çöplüklerde, pisli ortamlarda, lağımlarda bulunmaktadır. Bu gibi  pis ortamlardan getirdikleri mikrop ve bakterileri insanların bulundukları ev, iş yerleri, okullar, hastaneler, camilerde ve  bunlara benzer alanlarda insanlara bu bakteri ve mikropları bulaştırırlar. Böcek, haşere ve kemirgenlerin taşıyıcı yolla insanlara bulaştırdıkları bu mikrop ve bakteriler insanlarda verem, veba, tifüs, tifo, cilt rahatsızlıkları, alerjik rahatsızlıklar ve virütik rahatsızlıklar gibi daha birçok hastalıklara neden olur.

İstanbul İlaçlama Sağlık Bakanlığından onay almış nadir firmalardan biridir. Kullandığı yöntemler ve ilaçlarda insan sağlığına, diğer canlıların sağlığına ve çevreye zarar vermemeyi ilke edinmiştir.


Haşere ilaçlama firmamız doğada bulunan üç milyona yakın böcek, haşere ve kemirgen türü ile mücadelede müşterilerinin her zaman yanındadır. İstanbul’un bütün ilçelerine, semtlerine, mahallelerine, caddelerine ve sokaklarına hizmet vermektedir.