İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yeni başkan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yeni başkan

Lacivert-turunculu kulübün başkanlığına Bahattin Ulusan getirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde 1 Kasım seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili olarak meclise giren Ahmet Hamdi Çamlı'dan boşalan başkanlık görevine kulüp tüzüğü gereği Bahattin Ulusan getirildi.

Lacivert-turunculu kulüpten yapılan açıklamaya göre, Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp merkezinde yapılan devir teslim töreninde Ahmet Hamdi Çamlı, başkanlık koltuğunu başkan vekili Bahattin Ulusan'a devretti. Kulüp tüzüğü gereği bayrağı devralan Ulusan, 2018 yılında yapılacak olağan genel kurula kadar başkanlık görevini yürütecek.

Görevi devreden Çamlı, törende yaptığı konuşmada, 1,5 yılda 11 olan branş sayısını 22'ye çıkardığını belirterek, "Yaklaşık 40 bin lisanslı sporcuyla 2016 Rio Olimpiyatları ana hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Artık bayrağı yeni başkanımız Bahattin Ulusan'a devrediyorum. Allah utandırmasın. Hakkınız helal edin" ifadelerini kullandı.

Bahattin Ulusan ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bünyesinde barındırdığı branş ve sporcu sayısı bakımından dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu aktararak, "Sorumluluğumuzun bilinciyle devraldığımız bayrağı daha ileri taşımak için çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

Çamlı, devir teslim töreninden sonra Endonezya'da yapılan 9. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcular Uğur Aktaş, Burak Uygur, Ali Sofuğlu, gümüş madalya kazanan Eda Eltemur ve bronz madalya kazanan Samed Gök'ü tebrik etti.

Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı'yla bir araya gelip, tatlı ikram ettikten sonra kulüpten ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı