İsrail ana okulu çağındaki çocukları bile savaşa hazırlıyor!

İsrail ana okulu çağındaki çocukları bile savaşa hazırlıyor!

İslam dünyası uyuyor, İsrail ana okulu çağındaki çocukları bile savaşa hazırlıyor!

İsrail bir yandan yerleşimciler vasıtası ile her gün işgal ettiği bölgeleri genişletirken, bir yandan da o bölgelerde yaşayan Filistinlileri baskı, sindirme ve güç kullanımı ile terke zorluyor.

Bunu yaparken de genellikle daha 20'li yaşlarına gelmemiş erkek ve kızlardan oluşan askerleri kullanıyor. Yerleşimciler de İsrail ordusunun bir parçası gibi işgal ettikleri topraklardaki Filistinlilere yönelik şiddetin sürekli bir parçası olarak dokunulmaz, yargılanmaz kitleler olarak yayılmacı politikaya hizmet ediyorlar.

israilll

Ancak işgalci rejim İsrail, bu günlere yıllardır sürdürdüğü ve asla geri adım atmadığı adım adım işgal ve sürekli baskı ve şiddet kullanarak geldi.

Bu hedefe yürürken de Yahudi her ferdi bir savaşçı olarak yetiştirdi.

israil3

Daha ana okulu çağına yeni gelmiş çocuklar için özel savaş platoları kurdu. Oralarda çocukların ellerine el bombaları, lav silahları, makineli tüfekler verdi.

Her köşe başına çocuk parkı gibi kurulan ‘özel harp eğitim alanları’nda askerlerin eşliğinde savaş eğitimi alan çocuklara savaşı ve silahı sevdirmek için yaptıklarını sıradan bir oyun gibi sundu.

Terör devleti, Araplara ve kendisinden olmayanlara yönelik sürdürdüğü kin ve nefret politikasına çocukları bile alet ederken, işgal ettiği her yere fanatik Yahudilerden oluşan yerleşimciler yerleştirdi. Hepsi silahlı olan, İslam ve Müslüman düşmanı bu kitlelerin Filistinlileri öldürmesine, şiddet uygulamasına, evlerini, iş yerlerini yakmasına, cami ve mescidleri talan etmesine göz yumdu.

israil_2

İsrail bunları yaparken İslam dünyası Türkiye ve birkaç İslam ülkesi dışında sessiz kaldı ya da kısık sesle sadece kendisinin duyabildiği tepkiler gösterdi.

Yani İslam dünyası uyudu, İsrail ise "Büyük hayali" için hiç durmadan, hiç bir ferdini eksik tutmadan savaşa hazırlandı. Ve hala da hazırlanıyor.

Bugün İsrail'in işgaline göz yuman, hatta destek çıkanlar bir gün ateş kendi kapılarına dayandığında çok geç olacak. Çünkü onlar uyurken, İsrail bebekleri bile birer savaşçı, birer militan olarak yetiştirmeye devam ediyor olacak...

724ff67a-dbe6-464b-9ad1-b4ca63630ae8