Isparta'da motosikletli düğün konvoyu

Isparta'da motosikletli düğün konvoyu

Dünyaevine giren çift, gelinlik ve damatlıklarıyla motosiklet sürerek konvoya katıldı

ISPARTA (AA) - Isparta'da dünyaevine giren çift, gelinlik ve damatlıklarıyla motosiklete binerek arkadaşlarının da eşliğinde şehir turu attı.

Isparta'da yaklaşık 8 ay önce tutkunu oldukları motosiklet organizasyonunda tanışarak evlenme kararı alan Bayram ve Seda Aydın, düğünlerini "unutulmaz" hale getirmek istedi. Çift, bunun için motosikletlerle düğün konvoyu oluşturmaya karar verdi.

Düğün günü kendileri gibi motosiklet tutkunu arkadaşlarıyla bir araya gelen çift, konvoya gelin ve damatlıkla katıldı. Motosikletle şehir turu atan çifte, yaklaşık 20 motosikletli eşlik etti.

Damat Bayram Aydın, motosikletin önünü kesen çocuklara, içinde para bulunan zarf verdi.

Bayram Aydın, eşiyle tanışmalarının motosiklet sayesinde olduğunu söyledi.

Düğünleri için unutulmayacak bir organizasyon yapmaya karar verdiklerini anlatan Aydın, bunun için arkadaşlarıyla motosikletlerden konvoy oluşturduklarını belirtti.

Şehir turu sırasında vatandaşların şaşkın bakışlarıyla karşılaştıklarını dile getiren Aydın, "Isparta'da daha önce böyle bir şey yapılmadı. Aldığımız tepkiler hoşumuza gitti. Bizim için amaç bir anı kalmasıydı. Ama insanların ilgisini çekti. Bir kadının motosiklet kullanabileceğini Seda en mutlu gününde göstermiş oldu." dedi.

Seda Aydın ise en mutlu günlerini ilginç bir etkinlikle ölümsüzleştirmekten sevinç duyduklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :