Isparta'da askeri eğitim uçağının düşmesi

Isparta'da askeri eğitim uçağının düşmesi

Isparta'da eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Odabaşı'nın cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi- Törene, Milli Savunma Bakanı Canikli ile Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş da katı

ORDU (AA) - Isparta'da eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Odabaşı (34) için Altınordu ilçesi Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Anne İnci ile baba Mehmet Şefik Odabaşı, cenazenin camiye getirilişi sırasında gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk'ün öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Odabaşı için dua edildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omzunda cenaze nakil aracına konuldu.

Bu sırada, anne Odabaşı, "Gencecik oğlum, tomurcuk oğlum, bizi bırakıp da gittin." diyerek ağladı. Şehidin eşi Özlem Odabaşı da oğlu Rüzgar ile törende yer aldı.

Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın cenazesi, Eskipazar mevkisindeki Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, milletvekilleri, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :