Isparta Kent Hastanesi açılış töreni

Isparta Kent Hastanesi açılış töreni

Sağlık Bakanı Akdağ:- "Şimdi sağlıkta dönüşümün ikinci dönemine giriyoruz. 2017 yılından itibaren bu hizmetler en mükemmel şekilde size gelmeye devam edecek"

ANTALYA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Şimdi sağlıkta dönüşümün ikinci dönemine giriyoruz. 2017 yılından itibaren bu hizmetler en mükemmel şekilde size gelmeye devam edecek." dedi.

Isparta Şehir Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katıldığı törenle açıldı.

Hastane önünde gerçekleştirilen törende konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Rüya projem" dediği şehir hastanelerinin üçüncüsünün bugün Isparta'da açıldığını söyledi.

AK Parti kurulduğu günden beri bütün amaçlarının insanları hastanelerin önünde boynu bükük bırakmamak olduğunu dile getiren Akdağ, şöyle konuştu:

"Allah'a şükürler olsun bunu başardık. Şimdi sağlıkta dönüşümün ikinci dönemine giriyoruz. 2017 yılından itibaren bu hizmetler en mükemmel şekilde size gelmeye devam edecek. Her geçen gün sağlıkta hizmetlerin arttığını, daha mükemmel hale geldiğini hep beraber göreceğiz."

Avrupa'nın bir numaralı hastanelerinden biri olan Isparta Şehir Hastanesi'nin ücretli olduğu yönünde bazı dedikoduların çıktığını da anlatan Bakan Akdağ, "Maalesef yapılan bu hizmetleri çekemeyenler bu dedikoduları çıkarıyorlar. Daha önce hizmet aldığınız Isparta Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, hizmetleri ücret almadan nasıl veriyorsa bu hastanede de herhangi bir ücret alınmadan size hizmet verilecek. Bu hastane sizin hastaneniz, Ispartalıların hastanesi. Isparta'ya hayırlı olsun." diye konuştu.

Açılışa, Başbakan Yıldırım ve Bakan Akdağ'ın yanı sıra Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Sait Yüce ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın da katıldı.

Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hastaneyi gezdi.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :