İsmail Süner suç örgütü çökertildi, Alanya rahatladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı gerçekleştirilen "Kafes-32" operasyonuyla İsmail Süner'in liderliğindeki organize suç örgütünü çökerttiklerini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş'ta düzenlenen "Kafes-32" operasyonları sonucunda İsmail Süner'in liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonun detaylarını paylaşan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyon kapsamında, örgüt lideri İsmail Süner'in de aralarında bulunduğu 11 şüphelinin yakalandığını ifade eden Yerlikaya, örgütün Antalya genelinde çeşitli suç faaliyetlerinde bulunduğunu açıkladı. Suçlar arasında iş yerlerini kurşunlamak, esnaflar üzerinde baskı kurarak para talep etmek, şahısları silah zoru ile kaçırmak, internet bankacılığı üzerinden hırsızlık yapmak, mağdur şahısların kiralık evlerini ellerinden alarak tehdit etmek ve uyuşturucu ile silah ticareti yapmak gibi suçlar bulunuyordu.

Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik ederken, organize suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve adaletin yerine getirileceğini vurguladı. "Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz" diyen Bakan Yerlikaya, operasyonun ardında milletin duasının olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler