İsmail Hakkı Tonguç İ.H.O’da  “ZEYTİN DALI” koreografiyle Mehmetçiğe tam destek

İsmail Hakkı Tonguç İ.H.O’da “ZEYTİN DALI” koreografiyle Mehmetçiğe tam destek

Selçuklu İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmen ve öğrenciler okul bahçesinde “ZEYTİN DALI “ koreografi gerçekleştirerek Afrin’de kahramanca mücadele veren Mehmetçiğe hem destek verdiler, hem de yanlarında olduklarını gösterdiler

Afrin’de yürütülen zeytin dalı harekâtında yiğitçe ve kahramanca mücadele eden Türk ordusuna ülke ve Konya genelinde öğrenciler yaptıkları etkinliklerle tam destek veriyorlar. Son olarak Selçuklu İsmail hakkı Tonguç İmam Hatip orta Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Afrin’deki Mehmetçiğe destek ve yanlarında olduğunu göstermek adına okul bahçesinde “ZEYTİN DALI “ koreografisini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.
Etkinliğin koordinatörlüğünü üstlenen okul öğretmenleri Bülent Çakır, Fatma Dinçer, Hilal Aslan, Gevher Uğurlu, Âdem Şigva ve Emel Büyükkapancı ve öğrencileri ilk önce “ZEYTİN DALI” koreografisi yaptı ardından ise Hilal’i gerçekleştirdiler.
“ZEYTİN DALI” koreografisini başarı ile tamamlayan öğretmen ve öğrenciler Okul Din Kültürü ve Ahlak Öğretmeni İsmail Şahin’in Afrin’de şehit düşen asker ve afrin de mücadele eden Mehmetçikler için yaptığı dua ile etkinlik sona erdi.
Selçuklu İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bahattin Altınsoy, “ Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe ve şehit düşen askerlerimize tam destek ve yanlarında olduğumuzu göstermek adına okulumuzda çeşitli etkinler organize ettik. İlk etkinliğimiz Okulda Afrin için hazırlanan video öğretmenlerimiz nezaretine sınıfta öğrencilere gösterildi ve Fetih süresi okutuldu. Ardından Okul bahçesinde “Zelytin Dalı” koreografisi gerçekleştirildi. Etkinliğimiz öğretmen ve öğrencilerimizin hep birlikte yaptığı dua ile son buldu. Emeği geçen öğretmen8ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi