İski "Online Abonelik Hizmetleri" Başladı

İski "Online Abonelik Hizmetleri" Başladı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerine...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerine gidilerek yapılan tüm işlemlerin internetten gerçekleştirilmesi uygulaması başladı. 

İSKİ'den yapılan açıklamada, bilgi teknolojilerini daha etkin kullanmak suretiyle vatandaşların hayatını kolaylaştıran "Online Abonelik Hizmetleri"nin hayata geçtiği bildirildi.

Açıklamada, işlemlerin bu uygulamayla  hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirildiği belirtilerek, "Her yıl yaklaşık 650 bin vatandaşımız abonelik işlemlerini İSKİ Şube Müdürlüklerine giderek yaptırmaktaydı. Yeni uygulamayla tüm abonelik işlemleri artık internetten 'www.iski.gov.tr' üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

"Abonelik bedelleri bu uygulamayla su faturalarına yansıtılmakta, taksitler halinde ödenebilmekte, abonelik iptali talep edildiğinde teminatın iadesi, IBAN numarası üzerinden banka hesabına yatırılmaktadır.  Teminat iadesi ödeme bilgisi cep telefonuna SMS ile bildirilmektedir.  Ödeme ve iade işlemleri İSKİ'ye ait tüm veznelerden de hafta içi her gün 08:00 - 16:30, cumartesi de 09:00 - 13:00 saatleri arası yapılmaktadır."

 

Kaynak:Haber Kaynağı