İsa Akgül: Hedefinizi yüksek tutun

İsa Akgül: Hedefinizi yüksek tutun

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, lise ve üniversite geçiş sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli kaynak kitap hediyesinde bulundu.

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül İlçedeki okullarda üniversite ve liselere hazırlık sınavına hazırlanan öğrencilere daha iyi hazırlanabilmeleri için kaynak kitap, soru bankası ve yaprak testten oluşan eğitim seti hediye etti. Kitap dağıtım törenine ilçe Kaymakamı Yasin Ortakcı, Garnizon Komutanı Ercan Duman, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci ve Belediye Başkanı İsa Akgül katıldı. Öğrencilerle sohbet eden başkan Akgül, eğitime önem verdiklerini ve bu konuda da yardımlarının devam edeceğini belirtti.

ÇARE EĞİTİMDEN GEÇİYOR

İnsana yapılan hizmetin en değerli hizmet olduğunu vurgulayan Akgül; "Hedefiniz hep yüksek olsun, ulaşılmayacak hiç bir şey yok. Hafta sonları okullarımızda kurslar açılacak, burda idareciler olarak yapılması gereken ne varsa yapacağız. Okulların açılması ile Akkise'de bulunan öğretmen lojmanının restoresine başladık ve bundan çok büyük memnuniyet duyduk. tüm öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi. Eğitimin önemine işaret eden İlçe Kaymakamı Yasin Ortakcı da  Kaymakamlık olarak Eğitime desteklerinin süreceğini ve öğrencilerin rahat çalışabilmeleri için her ortamı sağlayacaklarını belirtti.

İŞTE HABERİN VİDEOSU