İş adamları ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi

İş adamları ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi

TOBB'un desteğiyle ŞUTSO koordinesinde Şanlıurfa'daki ihtiyaç sahibi 888 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulunuldu

ŞANLIURFA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) üyesi hayırsever iş adamları, Şanlıurfalı ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim yardımında bulundu.

TOBB'un desteği ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) koordinesiyle dar gelirli ailelerin 7 ila 14 yaşları arasında bulunan ilköğretim çağındaki öğrencileri için Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında TOBB üyesi hayırsever iş adamları, eğitim çağındaki çocuklar için 30 bin lira tutarında nakdi yardım topladı.

Yardımlardan 450 kız, 438 de erkek olmak üzere toplamda 888 öğrencinin kaban ve mont ihtiyacı giderilerek okullarda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Törende konuşan ŞUTSO üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, hayırsever iş adamlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TOBB destekleri ve ŞUTSO koordinesiyle giyim yardımlarının gelenekselleştirildiğini belirten Hayırlı, "Giyim yardımlarının Şanlıurfamız öğrencilerine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu tür yardımlarda bulunmuştuk. Bu destekler konusunda TOBB ve ŞUTSO üyelerinin tamamının katkısı var." diye konuştu.

Öğrencilerden Hüsniye Çelik de yardımlarından dolayı iş adamlarına teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :