İrşad Vakfı Kurbanda Tanzanya'daydı

İrşad Vakfı Kurbanda Tanzanya'daydı

İrşad Dayanışma Vakfı, Kurban bayramında yine Afrika'nın güneyinde bulunan Tanzanya’daydı. Bağışçılarının desteğiyle kesilen Kurbanlar burada ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtıldı.

Geçen sene olduğu gibi yine Yombo bölgesinde hayırseverlerin yardımları ile toplanan Kurbanlar fakir ve ihtiyaç sahibi Müslüman Tanzanya halkı ile buluşturuldu. 
Deneyimli ekip ve kadro ile dağıtımı yapılan kurbanlar, Yombo bölgesi halkına ve diğer bölgelerde bulunan camiler ile İslami okullarda gerçekleşti.
  8 senedir Tanzanya'da bulunduklarını ifade eden İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan şunları ifade etti. " Hamdolsun 8 senedir aralıksız Tanzanya halkına kurbanlarımızı götürmenin oradaki insanlarla kurban bayramını eda etmek bizleri çok ama çok memnun ediyor.

Bu konuda bize güvenerek yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize minnettarız. O bölgeye gittiğimizde sadece Kurban değil, bunun yanısıra ekmek dağıtımı, Kuran-ı Kerim dağıtımı ve Gıda paketi dağıtımlarında da bulunuyoruz. Bağışçılarımız artık bizim oralarda neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Çorbada benim de tuzum bulunsun diyerek bizlere desteğini esirgemeyen bağışçılarımıza yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum."