İRENT LPG’li Yeni Hyundai i10 modelini tanıttı.

İRENT LPG’li Yeni Hyundai i10 modelini tanıttı.

İrent Plaza, Hyundai’nin yeni modellerini meraklılarıyla buluşturdu.

 2014 Model Hyundai’ler Konya İrent Plaza’da 22-23 Şubat tarihlerinde otomobil tutkunlarına tanıtıldı. Hyundai müşterileri Yeni Hyundai İ10’u test etme imkânı da buldular.

Araçlar hakkında bilgi veren Hyundai İrent Plaza yetkilileri Hyundai markasının akıcı tasarım felsefesinin en yeni ürünü olan ve Türkiye’de üretilerek tüm dünya’ya ihraç edilecek Yeni İ10’un Lpg’li versiyonunun çok daha düşük yakıt tüketimine sahip olduğunu dile getirdiler. Özel tasarımıyla Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda Lpg'li olarak üretilen araç, kilometrede sadece 19 Kuruş (13.02.2014 tarihi itibariyle Lpg litresi 2,97 TL olarak hesaplanmıştır) tükettiğimi ve 104 g/km'lik C02 emisyon değeriyle, çevreyi en az kirleten modellerden biri olarak öne çıkıyor.

Hafta sonu showrooma gelen misafirler, kendilerine sunulan ikramın ardından diğer Hyundai modellerini tanıma ve test etme imkânı da buldular. Ayrıca Şubat Ayı Kampanyası olarak Avea’lılara, 26 Nisan’a kadar geçerli olmak üzere % 3 indirim uygulanacağı belirten İrent Plaza yetkilileri, tüm araçlar hakkında bilgi almak, test sürüşü yapmak ve detaylı kampanya koşulları için bilgi edinmek isteyen otomobil tutkunlarını İrent’in Ankara Yolu, No:138’deki plazasına davet ederek, avantajlı satış koşulları ve satış sonrası güvencesiyle tüm Konya halkının hizmetinde olduklarını belirttiler.