İPZ Anadolu, 1 Eylül’de Konya’da

İPZ Anadolu, 1 Eylül’de Konya’da

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 9. Anadolu turuna 1 Eylül’de Konya’dan çıkacak.

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 9. Anadolu turuna 1 Eylül’de Konya’dan çıkacak. Marketing Türkiye ve Marketing&Management Institute tarafından düzenlenen İPZ Anadolu 2016’nın bu yıl ki konusu “Yeni Nesil İşler, Süreçler ve Ürünler” olacak. Bu yıl her ilin ihtiyaçlarına yönelik içerikler sunarak farklılaşacak Zirve’ye katılanlar katılım belgelerini Boğaziçi Üniversitesi’nden alacak. İPZ Anadolu’16 kapsamında, Konya’nın başarılı kurum ve kişileri de ödüllendirilecek.

HER İLİN İHTİYAÇLARINA ÖZEL İÇERİĞE SAHİP BİR ZİRVE

İPZ Anadolu’16’yı bu yıl farklı kılan bir diğer nokta ise her ilde o ilin ihtiyaçlarına özel içerik hazırlanıyor olması. İl bazında gelişen sektörler ve bu sektörlerin tedarikçilerinin ilgi alanına giren konu ve örneklerle zenginleştirilecek içerikler doğrudan fayda odaklı sunulacak. Günseli Özen Ocakoğlu: “İPZ Anadolu’da bu yıl konulara değil, sektörlere odaklanıyoruz” İPZ Anadolu’da il özelindeki ihtiyaçların konferans öncesinde birebir o ilin kanaat önderleri ile yüz yüze yapılan çalışmalarda belirlendiğini ve içeriğe dönüştürüldüğünü ifade eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, “İPZ Anadolu’da bu yıl konulara değil, sektörlere odaklanıyoruz. Çünkü mega şehirlerin dünyasında, rekabet ülkeler arasında değil, şehirler arasında yaşanacak. Bu durumu sektörler açısından ele almak gerekirse, mobilya sanayimizin İtalyan mobilya sanayi¬siyle rekabeti mümkün olmayabilir ancak Kayseri, Bursa - İnegöl, Ankara gibi bu alanda öne çıkan şehirlerimiz İtalya’nın mobilyada en iyileri Milano, Venezia veyaForli’nin rakibi olabilir. Dolayısıyla kurumsallaşma, performans ve verimliliğin artırılması, tasarruf ve karlılığın yükseltilmesi konularına ağırlıklı olarak değinerek,  olgunlaşmış sektörlerin ihtiyaçlarını belirleyeceğiz.” dedi. Haber Merkezi