iPhone 6′nın tanıtım tarihi netleşti mi?

iPhone 6′nın tanıtım tarihi netleşti mi?

Apple, yeni telefonlarının tanıtımını 9 Eylül’de mi yapacak? Aynı toplantıda iWatch ve yeni iPod tanıtılacak mı? yeni ürünün adı iPhone 6 mı olacak?

Samsung ve HTC gibi büyük ekranlı akıllı telefonlar üreten şirketlerin karşısında ürünlerinin ekran boyutu nisbeten küçük kalan ve kullanıcılarını bu rakiplerine kaptıran Apple, bu kez ekran boyutunu daha da büyütmeye razı oldu.

Şirket, büyük ekranlı akıllı telefon isteyenlere yönelik yeni telefonlarını yakında tanıtacak. Şimdilik 4.7 ve 5.5 inç ekranlı iki farklı modelle gelecek yeni ürünün adı kamuoyunda iPhone 6 olarak geçiyor. Ancak ürünün adının iPhone 6 olacağı netleşmiş değil.

Apple, yeni telefonlarının tanıtımını 9 Eylül’de TSİ 20.00′da ABD’nin Cupertino kentinde büyük bir etkinlikle yapacak. Basın mensuplarına gönderilen davette etkinlikle ve yeni ürünlerle ilgili detay verilmedi ve sadece “Keşke daha fazlasını söyleyebilseydik” cümlesi yer aldı.

Teknoloji kulislerinde şirketin akıllı saat iWatch ve yeni iPod modellerini de tanıtabileceği iddia ediliyor. Tabii ki, tüm bu iddialar, 9 Eylül’e kadar doğrulanmaya muhtaç.
Kaynak: technologic

Etiketler :