iPhone 6 gerçek mi, sahte mi?

iPhone 6 gerçek mi, sahte mi?

iphone 6 nasıl olacak? iphone 6 ne zaman çıakacak? iphone 6'nın özellikleri neler? İnternette dolaşan iphone 6 gerçekmi, sahte mi?

Her sene yeni bir iPhone'un merakla beklenmesi, özellikle Çin'den çeşitli iPhone kopyalarının ortaya çıkmasıyla sonuçlanıyor. iPhone 6'ya ait olduğunu düşündüğümüz birçok sızıntıyla karşılaştık, ancak bu seferki sızıntıdaki cep, iPhone 6'yı ilk kez çalışır halde gösteriyor. Tabi bu cep eğer gerçekse.

Nowhereelse web sitesinin sızdırdığı telefon, daha önceki sızıntılarda gördüğümüz boş iPhone 6 gövdelerine oldukça benzer bir gövdeye sahip. Ancak şüphe çeken birkaç detay, onun gerçek olmadığını ele veriyor gibi. Arka taraftaki kameranın dışarıya doğru çıkıntı yapmış olması, daha önceki iPhone'larda rastlamadığımız bir durum. Gövdenin kalitesi de Apple standartlarına yetişmiyor gibi görünüyor.



Bu kopyanın daha önceki sızıntılardaki telefonlara bakılarak üretilmiş olma ihtimali yüksek. iPhone 6'nın daha önce sızan görüntülerinin de gerçek olduğunu henüz doğrulayamıyoruz, ancak bu iPhone 6'nın bir kopya olduğunu anlamak o kadar da zor değil.


Chip

 
 
 

Etiketler :