iPhone 6 çıktı mı? Özellikleri neler?

iPhone 6 çıktı mı? Özellikleri neler?

iPhone 6 nerelerde satılıyor? iPhone 6 9 Eylül'de piyasaya çıkmayacak mı? iPhone 6'nın özelliklerinde neler var? iPhone 6'nın iPhone 5'ten farkları neler? iPhone 6'da Çin işi bir olay mı var? Değişen sadece kasa mı? Iphone 6'da hangi özellikler mevcut?

Phone 6'nın eski modellerden farkları neler? iPhone kullanıcılarının en büyük problemi olan pil sorunu yine bitmeyecek gibi duruyor. iPhone 6 çıkış tarihi ne zaman? Çok yakında satışa sunulacak olan iPhone 6'nın satış fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın 9 Eylül'de dünyaya duyurmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu iPhone 6 kutusundan çıktı, kullanılmaya başlandı! iPhone 6'nın tanıtımına günler kala cihaza ait yeni fotoğraflar da birbiri ardına internete düşmeye devam ediyor. Son olarak iPhone 6'nın kutusu internete sızarken, cihazın fotoğrafları önceki iPhone 6 olduğu iddia edilen cihazlarla da benzerlik gösteriyor.

Ancak fotoğrafları çekilen iPhone 6, final öncesi hazırlanan gerçek çalışan bir demo ürünü olabilir. Yani çıkacak cihazın özellikleri bir ihtimal yine farklılaşabilir. Ayrıca birebir Çin replikası bir cihazla da karşı karşıya kalabiliriz.

Replika bir cihaz ihtimallerini güçlendiren detaylar ne diyecek olursanız, iOS 8'deki takvim ikonu sahteye benziyor. Ayrıca tek LED flaşın da gözükmesi biraz ön yargıyı artırıyor.





GÜN SAYIYOR

Akıllı telefon iPhone 6 piyasaya çıkış için gün sayıyor. Akıllı telefon teknolojisi liderlerinden Apple'ın ürünlerinden biri olan iPhone 6 insanları meraklandırıyor. iPhone 6 hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. iPhone 6'nın eski modellerden farkları neler? iPhone kullanıcılarının en büyük problemi olan pil sorunu yine bitmeyecek gibi duruyor. iPhone 6 çıkış tarihi ne zaman? Çok yakında satışa sunulacak olan iPhone 6'nın satış fiyatı ne kadar olacak? Merakla beklenen iPhone 6'nın yeni özellikleri ve teknik detayları haberimizde.

Apple’ın 9 Eylül’de tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 6’nın hangi özelliklere sahip olacağı tartışılırken, kesin olan tek şey, pil ömrünün yine kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak olması. iPhone kullanıcılarının en büyük sorunu olan batarya ömrü, yeni modelde de kullanıcıların başını ağrıtacak.

Teknoloji deyince akla gelen ilk isim Apple'ın son modeli Iphone 6 heyecanla bekleniyor. Her geçen gün Iphone 6 ile ilgili bilgiler sosyal ortamlarda paylaşılıyor. Iphone 6'nın en yeni görüntüleri haberimizde. Iphone 6 video görüntüleri yayınlandı. Peki Iphone 6'nın piyasa fiyatı ne kadar olacak? Çok yakında çıkması beklenen Iphone 6 özellikleri neler? Iphone 6 özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi ve en yeni görüntüleri milliyet.com.tr'de (Iphone 6 görüntüleri)

iPhone Air Eylül 2014 satışa sunulacak. Apple bu yıl Haziran ayında düzenlenen WWDC'de 100'ün üzerinde teknik eğitimin 1000'i üzerinde Apple mühendisi tarafından verilmesi planlanıyor.

Teknoloji devi Apple’ın, yeni iPhone 6’yı planlanandan bir ay daha erken, ağustos ayında piyasaya çıkaracağı iddia edildi.
Tayvan basınında yer alan haberlere göre Apple, bu kararı, rakipleri tarafından piyasaya sürülen geniş ekranlı telefonların artması nedeniyle aldı.

Aynı haberlerde, Apple’ın yan sanayicilerine, yeni telefonların üretimine haziran sonunda başlanacağına ilişkin bildirimde bulunduğu da belirtiliyor.

Yeni telefonun ABD’de 4.7 inçlik bir ekranla çıkarılacağı, ayrıca 5.5 veya 5.6 inçlik ekrana sahip üst versiyonunun da olacağı kaydediliyor.


Iphone 6'da hangi özellikler mevcut?

Yılın ikinci çeyreğinde üretimi planlanan ve birkaç hafta sonra üretimine başlanacak iPhone 6‘ya talebin diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi çok olması bekleniyor. Birçok uzman iPhone 6’nın piyasada çok talep göreceğini belirtirken bazı analistler yorumlarında Apple’ın yeni telefonu için 90 milyon sipariş verildiğini iddia ediyor.

Daha büyük bir ekrana sahip olacağı söylenen Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 6’nın ayrıca A8 işlemci, dört çekirdekli grafik ve daha fazla gelişmiş bir 10 mega piksellik kameraya sahip olacağı belirtiliyor. Uzmanlar ayrıca üretimine başlanacak olan iPhone 6’nın bu yaz raflarda yerini alabileceğini belirtti.

Akıllı teknoloji pazarında rekabet ve gizem, tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Barselona’da düzenlenen MWC 2014’de tanıtımı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S5, akıllı telefon karşılaştırmalarında esas rakip olarak görevini sürdürüyor.

Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 6’a ait olduğu öne sürülen yeni bir sızıntı görsel daha paylaşıldı. Konsept görsel ve videoların yanı sıra kalıplarla karşılaştırmalar için üretilen “iPhone 6”, Samsung’un üst seviye akıllı telefon modeli Galaxy S5 ile kamera karşısında boy gösterdi.

Konsept tasarımlar ve karşılaştırmalar yapan Macitynet.it tarafından paylaşılan görsellere göre iPhone 6, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPod Touch’ın tasarımını andırıyor. 4.7 inç ekran boyutuyla dikkat çeken iPhone 6, iPhone 5/5S’in kasasına kıyasla daha ince, büyük ve kıvrımlı bir kasa çizgilerine sahip.

Değişen sadece kasa da değil!

Galaxy S5’den daha kısa olduğu göze çarpan iPhone 6’nın, ses kısma açma ve sessize alma tuşlarında ilk kez büyük bir değişikliğe gidilmiş; tabi iPhone 5C’nin tasarımını saymazsak. Macitynet tarafından paylaşılan görsellerde, iPhone modellerinde standartlaşmış kilit açma/kapama butonunun sağ tarafa alındığı dikkat çekiyor.

Bakalım bu değişiklik Apple’ın fanatik kullanıcıları tarafından nasıl bir yoruma maruz kalacak.

Japon menşei Nikkel başta olmak üzere birkaç Tayvanlı kaynak tarafından da ortaya atılan iddiaya göre Apple, iPhone 6’yı 14 Ekim günü tüm ülkelerde eşzamanlı olarak piyasaya sunacak. MacRumors’un sitesinin App Store mağazasında yetkili bir yöneticiden aldığı bilgiye göre iPhone 6, 14 Ekim günü İstanbul Zorlu Center’da hizmetini sürdüren Apple Store’da satışa sunulacak.

9 Eylül’de iOS 8 işletim sisteminin tüm kullanıcılar tarafından indirilebilir olacağı ve iPhone 6’nın tanıtılacağı bilgisi ise kesinliğini korumaya devam ediyor.

*4.7 inç ve 5.5 inçlik iki ayrı modelden safir-kompozit ekrana kadar çok sayıda tahmin/sızıntı bilgi söz konusu.

*Daha büyük bir ekrana sahip olacağı söylenen Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 6’nın ayrıca A8 işlemci, dört çekirdekli grafik ve daha fazla gelişmiş bir 10 mega piksellik kameraya sahip olacağı belirtiliyor. Uzmanlar ayrıca üretimine başlanacak olan iPhone 6’nın bu yaz raflarda yerini alabileceğini belirtti.

*Apple, şarj olmadan haftalarca çalışabilen telefon, tablet ve laptop'lara öncülük edebilir. İngitere merkezli firma Intelligent Energy, yaptığı açıklamada ortak çalıştığı "uluslararası bir elektronik şirketiyle" ve "ABD'de önde gelen kaynaklarla" bir dizi patent satın aldıklarını söyledi. İki firma, şu sıralar "yakıt hücreleri" yoluyla elektronik cihazlara günlerce ve hatta haftalarca güç sağlamak üzere çalışıyorlar. Daily Mail'in haberine göre Intelligent Energy'nin yakıt hücreleri, hem doğa dostu, hem de verimliler ve böylece pili uzun süre dayanan, çevreye saygılı elektronik cihazların üretimine izin veriyorlar.

*İlk olarak iPhone 5S'de karşılaştığımız parmak izi sensörünün bir sonraki nesil iPhone'da da kullanılacağına kesin gözle bakılırken, bazı kullanıcılar Apple'dan daha iyi bir sensör kullanmasını istiyordu. Bazı durumlarda parmak izlerini tanımakta güçlük çeken Touch ID'nin iPhone 6'da çok daha gelişmiş olacağı ortaya çıktı.

*Sızan görüntülerde iPhone'un büyüyen kasası ile birlikte az da olsa büyüdüğü görülen Touch ID sensörünün yüzeyinde de çeşitli değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor. Sızıntı kaynağına göre çok daha farklı bir şekilde üretilen yeni sensör, eskisine oranla çok daha stabil çalışacak.

*Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'in son sürümü iOS 8 ile birlikte 3. parti geliştiricilere açılan Touch ID'ye eskisine oranla çok daha fazla görev düşecek. Uygulamalara girişte de kullanabileceğiniz Touch ID sensörünün daha doğru çalışması özellikle bankaların mobil uygulamaları gibi uygulamalarda hayati önem taşıyor.

*Şu anda 9 akıllı telefon modelinde bulunan teknoloji 300Mpbs’ye varan kablosuz aktarım hızı anlamına geliyor. Apple’ın da iPhone 6 model/ya da modellerinde 802.11.ac’ye adım atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Phone 6'nın eski modellerden farkları neler? iPhone kullanıcılarının en büyük problemi olan pil sorunu yine bitmeyecek gibi duruyor. iPhone 6 çıkış tarihi ne zaman? Çok yakında satışa sunulacak olan iPhone 6'nın satış fiyatı ne kadar olacak?

Etiketler :