İpekoğlu yedek oyunculardan katkı bekliyor

İpekoğlu yedek oyunculardan katkı bekliyor

- Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu:"Son 2 haftada 2 beraberlik aldık. Burada beni en çok üzen, oyuna sonradan giren oyuncuların yeterince performansını sahaya yansıtmamasıdır. Bu oyuncuların taktik açıdan takıma katkısını bekliyoruz"- "Oyuncular, bugü

SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, yedek futbolcuların oyuna girdikten sonra takıma katkı sağlayamamaları karşısında üzüldüğünü söyledi.

İpekoğlu, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları MKE Ankaragücü maçında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Ligde 5 haftadır mağlup olmadıklarına dikkati çeken İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Son 2 haftada 2 beraberlik aldık. Burada beni en çok üzen, oyuna sonradan giren oyuncuların yeterince performansını sahaya yansıtmamasıdır. Bu oyuncuların taktik açıdan takıma katkısını bekliyoruz. Eğer taktik olarak bize katkı vermeyeceklerse ikinci yarıda oyuncu değiştirmenin hiçbir faydası yok. Aslında oyuncu grubu olarak futbolcularımız çok iyi. Ama zaman zaman ilk 11'de oynamayan oyuncuların bir takım kaprisleri olabiliyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu kaprisleri bir daha göstermeyecekler. Hepsi ile önce tek tek, sonra toplu halde görüştüm. Bu oyuncular 5 dakika da sahada görev alsa profesyonelliğin gereğini yerine getirmek zorundadır. Bu kaprisleri yapan oyuncular hem benden hem de takım arkadaşlarından özür diledi. Umarım bu tür sıkıntılar yaşamayacağız."

Ligde 24 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile yapacakları maç hakkında da görüşlerini aktaran İpekoğlu, "Rakibimizin ligde almış olduğu üst üstte mağlubiyetler onları sıkıntıya soktu. Bizim maçımızı da çıkış maçı olarak göreceklerdir. Biz de ligde 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Oyuncular, bugüne kadar ortaya koydukları performansı Balıkesirspor Baltok maçında da gösterirlerse oradan puan veya puanlarla döneriz." ifadelerini kullandı.

İpekoğlu yedek oyunculardan katkı bekliyor

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :