İpekoğlu, Adana Demirspor'da zoru başarmak istiyor

İpekoğlu, Adana Demirspor'da zoru başarmak istiyor

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu:- "İnşallah her maçta en fazla doğruyu yapar kazanırız ya da mağlup olamadan ayrılırız. Zor bir görev, takımın şampiyonluk beklentisi var. Biz de bunu başarmak için buraya geldik."- "Manisaspor maçın

ADANA (AA) - İBRAHİM ERİKAN - TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu, deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor maçından 3 puanla ayrılıp, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Geçen sezon Adanaspor'u TFF 1. Lig'de şampiyon yapan ve bu sezon Erkan Sözeri'nin ayrılmasının ardından Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncularının psikolojik anlamda sıkıntılarının olmadığını, 7-8 futbolcuyla birebir görüştüğünü, diğerleriyle de görüşeceğini söyledi.

İpekoğlu, futbolculardan, saha içerisindeki sıkıntılarını öğrenmeye çalıştıklarını, teşhisi koyup tedaviyi de o doğrultuda yapmaları gerektiğini vurgulayarak "Antrenmanlarımızı da aynı doğrultuda şekillendireceğiz. Şu ana kadar yaptığımız görüşmelerde, takımımızın maçlarda bir blok halinde oynamama sıkıntısı, 70 metrelik bir bant içerisinde oynama ve oyun disiplinine sadık kalmama gibi unsurları belirledik. Bunun yanında koşu kalitelerinin iyi olduğunu gördük." diye konuştu.

Bireysel anlamda bakıldığında kaliteli oyunculara sahip olduklarını aktaran İpekoğlu, "Saha içerisinde de bireyselliği bir tarafa bırakıp takım olma yolunda ilerlemek zorundayız. Bunu da başarabilecek düzeyde bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Zamanımız da yok. 'Bize süre tanıyın' gibisinden bir şey de istemiyoruz. Bir an önce puan ya da puanlar almak zorundayız." ifadelerini kullandı.


- "Zor bir göreve geldik"


Engin İpekoğlu, şampiyonluk hedefleyen bir takıma geldiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Saha içerisinde doğruları yaptığımız zaman, ligde kapatılmayacak bir fark yok. Biz teknik ekip olarak kendimizi risk altına atmış bulunuyoruz. Bulunuyoruz ama biz bu futbolculara inanarak buraya geldik. Ya doğruları yaparız saha içerisinde, sezon sonuna kadar keyifli bir sezon geçiririz, ya da doğruları yapmayız, sezon sonuna kadar burada küfür yeriz. Bunu futbolculara da söyledim. Biz doğruları yapmaya çalışacağız. İnşallah her maçta en fazla doğruyu yapar kazanırız ya da mağlup olamadan ayrılırız. Zor bir görev, takımın şampiyonluk beklentisi var. Biz de bunu başarmak için buraya geldik."


- Manisaspor maçı


İpekoğlu, deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor maçının önemine değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmamız, futbolcuların öz güvenini de yukarı çekecektir. Takım oyununu da iyi oynayabilirsek, bu farklı düşünmelerine de vesile olacak. Futbolcularda, 'Biz bu oyun formatında oynadığımız zaman takımımız iş yapabilir' düşüncesi hasıl olacaktır. Manisaspor maçı da bu anlamda bizim için çok önemli."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :