IPARD II Programı'nın üçüncü çağrı ilanı tanıtılacak

IPARD II Programı'nın üçüncü çağrı ilanı tanıtılacak

IPARD II Programı kapsamında TKDK tarafından kullandırılacak hibelerin 252 milyon avroluk bölümünü içeren üçüncü çağrı ilanının tanıtımı 27 Ocak Cumartesi günü yapılacak

ANKARA (AA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca (TKDK) yürütülen Katılım Öncesi Kırsal Kalkınma Aracı (IPARD) II Programı kapsamında kullandırılacak hibelerin 252 milyon avroluk bölümünü içeren üçüncü çağrı ilanı, 27 Ocak Cumartesi günü tanıtılacak.

TKDK'den yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi'nde gerçekleştirilecek tanıtım programı "Kırsal Kalkınma Buluşmaları" temasıyla düzenlenecek.

Etkinlikte, Avrupa Birliği'nin (AB) aday ve potansiyel aday ülkeler için oluşturduğu IPARD II Programı'nın üçüncü çağrı ilanı kapsamında kurum tarafından kullandırılacak hibelerin 252 milyon avroluk (1,1 milyar lira) bölümünün tanıtımı yapılacak.

TKDK'nin 2011 yılından bugüne kadar verdiği IPARD hibelerini başarı hikayelerine dönüştüren 42 ilden kadın yatırımcılar da programda yer alacak.

IPARD hibeleriyle desteklenen yatırımlardan gelen ürünler müze önünde açılacak stantlarda sergilenecek.

Program kapsamında ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ve 42 il koordinatörünün katılımıyla TKDK'nin Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :