iPad mini kullanıcılarına kötü haber!

iPad mini kullanıcılarına kötü haber!

Apple 2012 yılında duyurduğu 7.9-inç ekranlı ilk tableti iPad mini’nin satışını açıklama yapmadan sonlandırdı. Birinci nesil iPad mini artık Apple’ın resmi online mağazalarında görülmüyor...

Apple, iPad mini'nin satışlarını durdurmuş durumda. Şu an itibariyle iPad mini'yi online mağazalarında listelemeyen Apple, aynı zamanda karşılaştırma tablolarından da kaldırmış. Bu durum iPad mini'nin satışlarının durduğu anlamına geliyor.

iPad mini ilgi çekmişti!

Apple’ın en radikal kararlarından biri olan iPad mini, parmak izi tarayıcısı, Retina ekran ve 64-bit işlemciden yoksun olmasına karşın, güncel iOS sürümü ve uygun fiyatıyla hala birçok kullanıcının ilgisini çeken bir tablet olmayı başarıyor.

iPad mini Apple Store mağazalarından kaldırılmış olsa da, üçüncü taraf birçok perakendeci ve mağazada uygun fiyata tableti satın almak mümkün. 

iPad mini’nin Apple Store’lardan kaldırılmasıyla birlikte, şirketin mevcut durumda satışta olan tüm tabletleri artık Retina ekran ve 64-bit işlemciye sahip. Bu da iOS 9’un iPad mini için son güncelleme olacağı anlamına geliyor.