Interpol'ün aradığı uyuşturucu madde finansörü İstanbul'da yakalandı

İstanbul Emniyeti tarafından gerçekleştirilen "KAFES-19" operasyonuyla, Interpol Kırmızı Bültenle aranan Muhuannad Aloqlah adlı uyuşturucu finansörü ve organize suç örgütü üyesi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin geleceğini tehdit eden unsurlara karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Interpol Kırmızı Bültenle aranan uyuşturucu finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da gerçekleştirilen "KAFES-19" operasyonuyla yakalandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerinin ortak çalışmaları sonucunda, Interpol tarafından aranan Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul Esenler'de bulunan evi tespit edildi. Operasyonun başarıyla gerçekleştirilmesi, Türk polisinin azim ve kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Bakan Yerlikaya, operasyonu düzenleyen kahraman polisleri tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin" dileğinde bulundu. Türkiye, ulusal ve uluslararası düzeydeki organize suç örgütleri, terör örgütleri, göçmen kaçakçıları ve uyuşturucu tacirleriyle mücadelesini sürdürerek, ülkeyi bu tehditlerden arındırmak konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.