İnteraktif: Spor Toto Süper Lig'de 28 haftanın panoraması

İnteraktif: Spor Toto Süper Lig'de 28 haftanın panoraması

Lider 10 haftadır değişmiyor, Çaykur Rizespor ve Aytemiz Alanyaspor’un çıkışı dikkat çekiyor

Spor Toto Süper Lig’de 28 hafta geride kaldı. Medipol Başakşehir 10. haftadan beri ligin zirvesinde bulunuyor. 18. haftadan beri lig ikincisi olan Galatasaray ise Medipol Başakşehir’I takibini sürdürüyor.

 

Ligin ilk yarısında alt sıralarda bulunan Çaykur Rizespor ikinci yarıyla beraber en büyük sıçramayı yapan takımlardan biri oldu. 4. haftada küme düşme potasında bulunan Karadeniz ekibi, uzun süre bu potada kaldı ama ligin ikinci yarısıyla beraber çıkış yakaladı. Rize ekibi 19. haftadan sonra küme düşme hattından çıktı ve orta sıralara kadar yükseldi. 28. hafta sonunda 8. sırada  ve düşme potasından uzaklaşmış durumda.  

 

 
 

[İnteraktif] Spor Toto Süper Lig'de 28 haftanın panoraması

 
16:53 - 19 Nis 2019
 
28 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

17. haftada 14. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor da ikinci yarıda gösterdiği performansla beğeni topladı. Sergen Yalçın’ın ekibi üst üste aldığı puanlarla küme düşme hattından uzaklaştı. 28. Hafta bittiğinde 6. sırada bulunuyor ve Avrupa kupalarına katılma hesabı yapıyor.

Fenerbahçe’nin performansı hayal kırıklığı yarattı

Bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri Fenerbahçe oldu. 2. hafta bittiğinde 10. sırada olan Fenerbahçe, sonraki haftalarda hiçbir zaman ilk 10’a giremedi. Fenerbahçe, 28. hafta itibariyle 14. sırada bulunuyor.

Etiketler :