"İnşallah muzaffer dönerler"

"İnşallah muzaffer dönerler"

Bitlis Valisi Ustaoğlu:- "(Zeytin Dalı Harekatı) Allah orada mücadele veren kardeşlerimizin yardımcısı olsun. İnşallah muzaffer dönerler. Bu hain terör örgütü ve ülkemiz üzerinde hesaba olanlara da tokadı vurmuş oluruz"

BİTLİS (AA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Allah orada mücadele veren kardeşlerimizin yardımcısı olsun. İnşallah muzaffer dönerler. Bu hain terör örgütü ve ülkemiz üzerinde hesabı olanlara da tokadı vurmuş oluruz." dedi.

Ustaoğlu, valiliğin toplantı salonunda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, iki gün önce Hizan ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda, kentte geçici görevlendirilen Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'ndaki görevli askerlerin çığ felaketiyle karşı karşıya kaldığını anımsattı.

Çığ sonucu şehit olan 5 kahraman Mehmetçik'e Allah'tan rahmet dileyen Ustaoğlu, yaralı askerleri ziyaret ettiğini ve herhangi ciddi sıkıntıları olmadığını dile getirdi.

Ülkenin geçirdiği bu kritik süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütlerine karşı mücadele verdiğini anlatan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Dün akşam bir astsubayımız şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Allah orada mücadele veren kardeşlerimizin yardımcısı olsun. İnşallah muzaffer dönerler. Bu hain terör örgütü ve ülkemiz üzerinde hesabı olanlara da tokadı vurmuş oluruz. Allah memleketimizin, milletimizin birlik ve beraberliğini daim etsin. Tüm bu mücadeleler milletin selameti ve memleketin birliği içindir. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu ziyadesiyle gündeme getiriyor. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :