İngilizce Öğretiminde Örnek Uygulamalar Konferansı

İngilizce Öğretiminde Örnek Uygulamalar Konferansı

Türkiye Ulusal Ajans’ı tarafından finanse edilen ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde yürütülmekte olan “İngilizce Öğretiminde Avrupa’yla El Ele“ isimli Erasmus+ Ana Eylem 1 projesi yaygınlaştırma konferansı Mevlana Öğretmenevinde yapıldı

İngilizce Öğretiminde Örnek Uygulamaların paylaşılacağı konferansına Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, idareciler ve İngilizce öğretmenleri katıldı.

resim3425.JPG

ingilizce-ogretiminde-ornek-uygulamalar-konferansi-(3).jpg

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İngilizce öğretimini nasıl geliştirebilir düşüncesiyle yola çıktıklarını ve bu kapsamda birçok Avrupa ülkesine gönderilen öğretmenlerin kazandıkları tecrübeleri aktaracaklarını söyledi.

ingilizce-ogretiminde-ornek-uygulamalar-konferansi-(4).jpg

ingilizce-ogretiminde-ornek-uygulamalar-konferansi-(5).jpg

Mukadder Gürsoy: “ Selçuklu ilçemizde 6 yıldan beri uygulanan Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) artık Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından bir program olarak kabul edildi. Bu projede de Konya’da başarılı olabilirsek, bakanlığımız tarafından tüm ülkenin istifadesine sunulabilir. Her zaman iyi şeyler yapmaya çalışmalıyız. Üretilen güzel bir şeyden herkes istifade eder” dedi. 

resim6357.JPG

ingilizce-ogretiminde-ornek-uygulamalar-konferansi-(7).jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ayrıca bu projede emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Konferansta öğretmenler, çeşitli ülkelerde edindikleri tecrübeleri paylaştılar. Proje kapsamında 12 öğretmen Galler ve İrlanda’ya hizmet içi eğitim kurslarına; 28 öğretmen ise Romanya, Almanya, Polonya, Macaristan, İsveç ve Slovenya’ya da devlet okullarında İngilizce derslerini yerinde gözlemlemek için gönderilmişti. Toplam 40 İngilizce Öğretmeni yurt dışı hareketlilik faaliyetlerine katılmıştı.