İnegölspor Teknik Direktörü Güldüren:

İnegölspor Teknik Direktörü Güldüren:

"Ölüm kalım maçları oynayacağımız haftalara giriyoruz"

BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Ölüm kalım maçları oynayacağımız haftalara giriyoruz" dedi.

Güldüren, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Gümüşhanespor'u yenerek yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini söyledi.

Kazanabildikleri kadar puan elde etmek istediklerini belirten Güldüren, "Göreve geldiğimizden beri hep aynı şeyi söylüyoruz. Oynadığımız maçlara bakıyoruz. Kazandığımız sürece diğer takımların hepsi puan kaybedecek" ifadesini kullandı.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda kendilerinin de benzer durumları yaşadıklarını dile getiren Güldüren, geriden gelen takımların daha avantajlı olduğunu anlattı.

Gümüşhanespor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Güldüren, şöyle konuştu:

"Çok büyük sıkıntımız var. 14-15 kişi maça gideceğiz. İnanılmaz derecede zorluklar içindeyiz. Ölüm, kalım maçları oynayacağımız haftalara giriyoruz. Hiçbir alternatifimiz yok. 15 kişi içinde de iki sakat oyuncumuz var. 11 kişi kalana kadar bu ligde var olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Bu hafta da Gümüşhane maçında hiçbir mazeret uydurmadan deplasmandan puanlar getirmek zorundayız."

Güldüren, Samet Gül'ün cezalı olduğunu, Ercan Göç, Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Mümin Aysever, Ali Akburç ve Emre Hasan Balcı'nın da sakatlıklarının bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı