İnegöl Belediyespor Antrenörü Zoroğlu:

İnegöl Belediyespor Antrenörü Zoroğlu:

- "Ankara'dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz"


BURSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, 30 Ekim Pazar günü deplasmanda Maliye Piyango ile yapacakları maçtan puanla dönmek istediklerini söyledi.

Zoroğlu, kulüp tesislerindeki antrenman sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında Tokat Belediye Plevne'ye deplasmanda yenildiklerini, ikinci haftada ise kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Halkbank'ı güzel bir oyunla yendiklerini ifade etti.

Rakiplerini, iç sahadaki maçlardan puanla göndermek istemediklerini belirten Zoroğlu, şöyle konuştu:

"Tabii ki yenilgilerimiz olabilir, o ayrı bir şey. Kötü günümüze gelebilir ama burası bizim evimiz, iyi oynamak istiyoruz. Halkbank karşısında iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Çünkü lig zor. Her maç ayrı bir önem taşıyor. Maliye Piyango maçının hazırlıklarına bugün ara vermeden başladık. Gerekli hazırlıklarımızı teknik kadro olarak yaptık. Gerekli donelerimizi, istatistiklerimizi aldık. Maça güzel hazırlanmak istiyoruz, aynı Halkbank maçında olduğu gibi. Ankara'dan da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz."

Zoroğlu, çapraz bağlarından sakatlanan Cansın Hacıbekiroğlu'nun haricinde takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan antrenmanın ardından, 24 yaşına giren Görkem Sertel ile 23 yaşına giren Ayhan Tunç'a takım arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :