İndirim kampanyasının gelirleriyle tekerlekli sandalye alınacak

İndirim kampanyasının gelirleriyle tekerlekli sandalye alınacak

Yenibosna'daki İstanbul Markalar Çarşısında düzenlenenen organizasyonda yüzde 90'a varan indirimle satışa sunulan ürünlerden elde edilecek gelirle tekerlekli sandalye alınarak Türkiye Sakatlar Derneğine bağışlanacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Markalar Çarşısında yüzde 90'a varan indirimlerle satışa sunulacak giyim, kozmetik ve zücaciye gibi ürünlerden elde edilecek gelirle tekerlekli sandalye alınarak Türkiye Sakatlar Derneğine bağışlanacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, tüm engellilerin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve çıkarlarının korunup geliştirilmesi amacıyla 1960 yılında kurulan Türkiye Sakatlar Derneği, İstanbul Markalar çadırında hayırseverlerle buluşuyor.

İstanbul Yenibosna Koçtaş Otoparkı'nda kurulan ve yüzlerce ürünün uygun fiyatlarla satışa sunulduğu çadırdan elde edilen gelirle Türkiye Sakatlar Derneğine tekerlekli sandalyeler bağışlanacak.

İstanbul Markalar Çadırı'nda 25 Kasım’da açılan ve 28 Şubat 2017'ye kadar devam edecek organizasyonda, birbirinden ünlü markaların bir araya geldiği çadırda kozmetikten, zücaciyeye, ayakkabıdan giyime kadar yüzlerce ürün yüzde 90'a varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Etkinlik boyunca Türkiye Sakatlar Derneği üyelerinin hazırladığı el ürünleri, sanat eserleri de sergilenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :