İnandık, iyi oynadık hep birlikte kazandık

İnandık, iyi oynadık hep birlikte kazandık

Ahmet Baydar, Kasımpaşaspor ile oynadığı ve 2-0 galibiyetle tamamladığı ZTK yarı final rövanş karşılaşmasını değerlendirdi. Baydar “ İnandık, iyi oynadık, taraftarımızın müthiş desteğiyle kazanmasını bildik”dedi.

Atiker Konyaspor KUlübü Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Ahmet Baydar, Kasımpaşaspor ile oynadığı ve 2-0 galibiyetle tamamladığı ZTK yarı final rövanş karşılaşmasını değerlendirdi. Baydar “ İnandık, iyi oynadık, taraftarımızın müthiş desteğiyle kazanmasını bildik”dedi.

Atiker Konyaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar “ İstanbul’da oynadığımız ilk karşılaşmada konuyu kapatabilirdik. Bunun için gerekli skor üstünlüğünü de elde ettik ancak şimdi çok daha iyi anlıyoruz ki; böylesine görkemli bir maç ile finale çıkmamız gerekiyormuş. Maç önü, sırası ve sonrasında yaşadıklarımız çok uzun süre hafızalarımızdan çıkmayacak. Esasında bu zorlu mücadeleyi kazanacağımıza olan inancımız müsabaka öncesinde teknik heyet ve futbolcularımızın ne kadar motive olduklarını gördüğümüzde pekişmişti. A’dan Z’ye hepsi finale çıkmayı çok istiyordu. Zaten muhteşem taraftarımızın desteğiyle maça iyi başladık ve iyi bitirdik. Şimdi bütün enerjimizi ve planlarımızı Eskişehir’de oynanacak final üzerine odaklamış durumdayız. Atiker Konyaspor 95 yıllık tarihinde ilk kez final oynayacak. Bu yüzden ayağımıza kadar gelen fırsatı tepmek istemiyoruz. O güne kadar iyi hazırlanacağınız ve kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. Tıpkı yarı final rövanş maçında olduğu gibi Eskişehir’de de taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına eminiz. Sayın başkanımız Ahmet Şan’ın dediği gibi gün bürokratı, seçilmişi, atanmışı, işadamı, kurum ve kuruluşlarıyla Konya’nın ayağa kalkma günüdür. Bunu hep birlikte başaracağımıza ve o kupayı Eskişehir’den Konya’ya büyük bir gururla getireceğimize inancımız tam. Şimdiden bu konuyla ilgili çalışmalara başladık. Taraftarımızın orada rahat edebilmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Basın sözcümüz Ahmet Baydar hafta sonu oynayacağımız K.Karabükspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: “ Bir taraftan kupa finalini düşünürken, diğer taraftan ligi de bırakmak istemiyoruz. Amacımız sezon sonunda ligi iyi bir yerde tamamlamak. Bunun için sıralamada yakın takipçilerimizden biri olan K. Karabükspor’u ve Akhisar Belediyespor’u mağlup ederek final maçına moral motivasyonumuz yüksek bir şekilde gitmek istiyoruz. Son olarak teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza Konya spor camiasına bu büyük gururu yaşattıkları için bir kez daha teşekkür ediyoruz.”